Healy FAQ

Veelgestelde vragen

 

Als er iemand is die veel veel vragen had, voordat ze de knoop doorhakte om een Healy te kopen, dan was ik het wel. Hieronder een overzicht van alle vragen waarvan je nog niet wist dat je ze wilde stellen, maar waar je nu gelijk een antwoord op hebt 😉

Q: Hoe lang duurt het voordat ik mijn Healy ontvang?
A: Vaak al binnen een week.

Q: Als ik het toch niks vindt, wat dan?
A: Je mag de Healy 2 weken thuis proberen en terugsturen als het je niet bevalt. Je ontvangt dan je geld terug. Je loopt dus geen enkel risico.

Q: Er zit 2 jaar garantie op de Healy. Als hij daarna stuk gaat, moet ik dan dat hele aankoopbedrag nog een keer betalen?
A: Nee hoor. De frequenties zijn het duurste en die zitten op de App.

Q: Frequenties, dat is toch stroom? Doet dat geen pijn?
A: Bij de Healy-versies waarbij je draadjes met clips of klittenbandjes op je lichaam aansluit voel je niets of eventueel licht tintelen. Tintelt het te hard, dan zet je de intensiteit gewoon lager. Bij de draadloze versies, de Resonance en Professional, voel je niks. Deze werken alleen in je energieveld.

Q: Is dit weer zo’n alternatief apparaat?
A: Dat is zo gaaf aan de Healy, het is medisch goedgekeurd en gecertificeerd (klasse IIa). Je kunt het zien als een bioresonantie apparaatje voor thuis en onderweg. De officiële tekst is: “Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond”.
Healy mag dus medische claims gebruiken. Op die gebieden waar zij geen medische claims mag gebruiken zoals bij Bachbloesems, wil dat niet zeggen dat het niet werkt trouwens.

Frequentietherapie bestaat trouwens al zo’n 100 jaar. Rife, Tesla en Einstein kenden het al.

Q: Edelsteen frequenties I love it. Bij welke Healy zit dat?
A: Alaska edelsteen remedies, Bachbloesems, Australian Bush Flowers, Schüssler celzouten, I Ching, Homeopathie, Aminozuren+vitamines en mineralen, zitten in de Healy Resonance en Professional.

Q: Hoe weet ik welke Healy versie ik nodig heb?
A: Voordat je een Healy koopt is het handig om de programmagroepen door te nemen zodat je een gevoel hebt welke op jou van toepassing zijn. Die Healy versie schaf je dan aan. Het is altijd mogelijk om voor aanvullende programmagroepen een abonnement af te sluiten.

Q: Hoe lang zit je aan een abonnement vast?
A: Je kunt een abonnement elke maand stopzetten. Of na 1 of een paar maanden eens een andere programmagroep uitproberen. Het is een heel flexibel systeem.

Q: Kan mijn telefoon die Apps wel aan?
A: Op smartphones vanaf Android 4.4 en Iphone vanaf iOS 9 kan de App die je gebruikt met de Healy versie met elektroden. Zorg er wel voor dat er voldoende geheugenruimte vrij is. En je hebt stabiele wifi nodig.

Q: Wifi? Nog meer straling?
A: Je laadt een programma in je Healy. Dat duurt maximaal 30 seconden. Daarna kan de wifi uit en gebruik je het programma met de elektroden gedurende 20-60 minuten. Als je de Resonance en Professional programma’s doet, dan moet de wifi wél aan blijven staan, maar die programma’s duren maar 1 tot 3 minuten.
Er is trouwens een Healyprogramma om overtollige electrosmog uit je lichaam af te voeren. Het zit in de programmagroep Bioenergetic Defence.

Q: Hoe weet ik tijdens het gebruik welk programma ik moet hebben?
A: Je pakt de programmagroep Stimulation (voorheen heette deze Pijn) als je hoofdpijn hebt en bijv de programmagroep Job als je te hard gewerkt hebt (ook thuis).
In zo’n programmagroep zitten heel veel programmaatjes. Heb je de Healy Resonance of Professional dan meet Healy zelf voor jou uit welke programmagroepen op dat moment het beste voor je zijn. Dat geeft soms verrassende resultaten. Maar inmiddels weet ik: geloof Healy maar. Je ego probeert je soms alleen maar wijs te maken dat je iets niet nodig hebt.

Q: Hoe vaak en hoe lang duurt een sessie?
A: Je kunt tot 3x per dag een programma draaien. De programma’s duren tussen de 20 minuten en een uur. Als een programma aan staat kan je intussen je dagelijkse dingen blijven doen.
De draadloze programma’s van de Healy Resonance en Professional gebruik je zo wie zo maar enkele minuten.

Q: Ben je voor elke sessie lang bezig om dat ding aan de praat te krijgen?
A: Nee, dat is een kwestie van op een paar knoppen drukken, bluetooth verbinding leggen tussen je Healy en je Smartphone en dan doet hij het. Ook voor niet-technici.
Openstaande apps van andere programma’s moet je even wegswipen en je hebt wifi (of 3G/4G) nodig natuurlijk.

Q: De Healy Resonance en Professional gebruiken geen draadjes, maar hoe weet de Healy dan welke frequenties je nodig hebt?
A: Je maakt een duimafdruk op de App terwijl je met je andere hand de Healy vasthoudt. Hierdoor wordt jouw energetische veld gescand. Als je op afstand voor iemand anders werkt, dan gebruik je jouw eigen duim terwijl je op die persoon en haar naam+geboortedatum afstemt.
Of je hebt op een eerder moment de vibratie van die persoon mogen nemen, dat kan natuurlijk ook.

Q: Heel leuk al die verhalen maar nu wil ik het wel eens zien. En voelen!
A: Bekijk HIER mijn eigen filmpjes.

Q: ik vind het wel veel geld hoor.
A: Je kunt een Healy kopen vanaf 417 euro ex btw. De modellen daarna zijn Holistic 837 euro, Aura 1257 euro, Resonance is 1670 en de Professional 4169 euro. Allemaal exclusief btw. Dat zijn inderdaad best bedragen. Maar bedenk: De Healy kan door je hele gezin gebruikt worden. Wij zijn met 5 personen thuis. Als we allemaal 2x per jaar naar de acupuncturist, homeopaat, bioresonantietherapeut, fysiotherapeut e.d. gaan zijn we veel meer dan 500 euro kwijt. Tel daar dan nog de medicijnkosten bij op en je komt nog hoger uit. De aanschafkosten van de Healy zijn eenmalig. Als ondernemer kan je de 21% BTW bij de belasting terugvragen. En wat je ook kunt doen is later upgraden. Je start nu met een bepaald model en na een tijdje koop je alsnog een upgrade. Of je vult je Healy aan met een paar kleine abonnementen. Zo faseer je je uitgaven.

Q: Dat netwerkmarketing verhaal wat erachter zit, vind ik niet zo fijn.
A: Ik ook niet. Maar de Healy werkt op die manier. Het is een geweldig gaaf apparaat. En ik gunde het de persoon die mij van het bestaan van de Healy op de hoogte had gebracht best dat extraatje. En vervolgens dacht ik: veel meer mensen zouden mogen weten dat de Healy bestaat. En het is heel welkom als ik daar dan een extraatje voor ontvang.
Grote kans dat als mensen jou met je Healy zien, zij ook enthousiast worden. Op dat moment kan je besluiten om ook Healy World Member te worden.

Q: Zijn er nog aandachtspunten tijdens het afrekenen?
A: Er zijn een paar praktische tips, die jouw contactpersoon in mijn team graag met je deelt.

Q: kan ik nog op een andere manier informatie krijgen?
Facebookgroep
Heb je serieuze interesse om bij mij een Healy te kopen, of heb je al een Healy bij mij of één van mijn members gekocht, dan ben je van harte welkom in mijn hidden Facebookgroep Time for Healing. Stuur me een bericht, dan kan ik je toevoegen als we Facebook-vrienden zijn geworden. Hier kunnen tips en ervaringen worden uitgewisseld, kan je vragen stellen en vind je steeds meer informatie.

Heb je via mijn team een Healy besteld, dan heb ik voor jou mijn eigen kennis gebundeld in mijn online leeromgeving. Je krijgt van mij een code waarmee je gratis toegang krijgt. Net zoals ik op de pagina die je nu leest heel veel vragen heb beantwoord waardoor je weet waar je aan toe bent, laat ik je niet zwemmen nadat je je Healy hebt gekocht. Misschien volg je mij al; dan weet je dat ik onderwerpen heel grondig uitzoek. Tot het mij helemaal duidelijk is en er geen verrassingen meer zijn. Ik sta erom bekend dingen begrijpelijk over te kunnen brengen.
Het is een omvangrijke cursus. De inhoudsopgave vind je hier: https://www.saskiakenbeek-academy.nl/cursussen/quantum-modules-team-timeforhealing/

Heb je vragen? Stuur een mailtje naar magic@timeforhealing.nl