Healy frequentietherapie

Actie: bestel voor 31 augustus 2021 een Healy Holistic, Aura, Resonance of Professional en ontvang gratis een Healy Watch ter waarde van 229,90 euro en 3 maanden het Watch abonnement

Healy immuunsysteem versterkende frequenties.
(In het filmpje Healy Resonance)

 

Alle cellen in je lichaam hebben energiefrequenties. Heb je je gestoten, hoofdpijn, bang of wat dan ook dan verandert de frequentie in je lichaam. Met frequentietherapie kan je je lichaam weer ‘resetten’.
Je bevestigt eenvoudig 2 draadjes op je lichaam met clips of klittenband en zet een op je klacht afgestemd frequentieprogramma aan.

Bioresonantie, maar dan voor thuisgebruik.

Kijk in dit filmpje wat Healy met mij doet. Wil je het zelf ook voelen, houd dan je handen naar het scherm.

 

Zo eenvoudig en zo gaaf!

De Healy is een apparaatje van maar 5×5 cm dat communiceert met een App op jouw Smartphone. In die App zijn wel 144.000 frequenties geladen.
Dus heb je pijn, zet het pijn-programma aan. De Healy communiceert met jouw lichaam en meet uit welke frequenties voor dat moment de beste zijn om voor jou te gebruiken. En die frequenties ontvang je dan ook.
Zo kan het zomaar zijn dat je in 20 minuten van die vervelende migraine of rugpijn af bent, waar je normaal gesproken meerdere dagen last van hebt en niet zonder paracetamol de dag door komt.

De Healy is een Duits product dat nog maar sinds 2019 op de markt is. Diverse programma’s van de Healy zijn medisch goedgekeurd (als je de Healy met elektrodes gebruikt). En daarnaast kennen de Resonance- en Professional versie van de Healy  nog een aantal programma’s zoals Bachbloesems, Alaska Remedies, I Ching etc waaraan geen medische werking mag worden ontleend omdat ze in het alternatieve circuit zitten. Wat niet wil zeggen dat ze niet werken.

In mijn omgeving wordt de Healy gebruikt door natuurgeneeskundig artsen, tandartsen, masseurs, antroposofisch arts, fysiotherapeuten, mensen die met dieren werken etc. En zelf ben ik ook therapeut.

Je kunt de Healy gebruiken voor je hele gezin, je huisdieren en je klanten.

De Healy is er in 5 versies, van uitgebreid tot mega uitgebreid. Ze heten Healy Gold, Healy Holistic, Healy Aura, Healy Resonance en Healy Professional
In het filmpje laat ik zien hoe het Healy Goldprogramma Zijn (Being) werkt. Dit programma zit op alle 5 de Healy versies.

 

Misschien vind je de Healy niet goedkoop. De Gold-versie, het basismodel kost 505 euro incl btw. Iemand zei mij: Reiki is gratis. Mijn eigen Reiki opleiding kostte net zo veel als een Healy Gold. Ik gebruik Healy en Reiki naast elkaar. Dagelijks.

De versie die ik heb is de Healy Resonance. Voor 2020 euro incl btw kan je draadloos energiefrequenties versturen. Ook naar klanten op afstand! Voor mens én dier. Er zit een analysetool bij zodat je niet zelf hoeft te bedenken welk programma je nodig hebt. Dat is heel fijn want het is best lastig om te weten welke onderliggende redenen jouw klachten veroorzaken. Healy weet het wel. Bovendien kan je het verloop van een behandeltraject bijhouden. En je ontvangt extra programma’s zoals Bachbloesems, Alaska edelsteenremedies, Schüssler celzouten, Homeopathie, Aminozuren met treffende aanduidingen van jouw thema’s. En de mogelijkheid voor een aurascan!

De Healy’s Holistic, Aura en Resonance werken voor een deel met programma’s die je altijd houdt en voor een ander deel met programma’s in abonnementsvorm. Zo kan je nog eens variëren in de programma’s die je een tijdje wil gebruiken. Of je probeert programma’s uit en als dat goed bevalt bestel je de upgrade naar de volgende Healyversie waar die programma’s wel als standaard in zitten.
Een abonnement is er al vanaf  ca 12 euro per maand, net als je Spotify of Netflix abonnement dus.
En wil je geen abonnement, dat kan ook. Genoeg vaste programma’s om uit te kiezen.

 


NB: de voedingsadapter kan je er eventueel los bijbestellen.

Denk je nu elektrische frequenties, dat is niet echt. Dat is geen Reiki of Healing. Maar nep. Dat waren in elk geval mijn eigen gedachten als Reikimaster en Trancehealer. Maar het is zo’n mooie combinatie. En hartstikke echt kan ik je zeggen!
De ene keer heal ik met mijn handen, de andere keer met de Healy en dan weer met alles tegelijk. Dan willen er ook nog wel eens boodschappen bij doorkomen of kleuren die de Healy-Healing nog meer diepgang geven.

 

Voor als je dat wil: koopt iemand op jouw aanbeveling zelf een Healy, dan ontvang jij hiervoor een vergoeding. Op deze manier kan je (een deel van) jouw kosten heel snel weer terugverdienen.

Zo wie zo is het de bedoeling dat je op doorverwijzing van iemand je Healy koopt. Ik zou het leuk vinden als één van mijn teammembers je daarbij mag helpen.

In onderstaand overzicht zie je welke 5 Healy versies er zijn, welke programmagroepen je bij elke versie ontvangt en welke programmagroepen er als abonnement mogelijk zijn. Stuur gerust een mailtje naar magic@timeforhealing.nl als je vragen hebt.  Mijn team neemt dan contact met je op.

 

E 504,57             E 1012,77                  E 1520,97                E 2020,70                         E 5044,49   incl btw

De abonnementenbundel ontvang je de eerste 3 maanden gratis.
Besluit je ze aansluitend te continueren, dan ontvang je 40% korting op de abonnementsprijs.

Abonnementenbundel: prijzen ex btw:
Holistic: 67 euro per maand, of met 40% korting 40 euro per maand (48,40 euro incl btw)
Aura: 109 euro per maand, of met 40% korting 65 euro per maand (78,56 euro incl btw)
Resonance: 168 euro per maand, of met 40% korting 100 euro per maand (121 euro incl btw)

Naast of in plaats van de abonnementenbundel kan je op losse programmagroepen een abonnement nemen. Dus heb je bijvoorbeeld de Healy Holistic, maar zou je graag de programmagroep Job willen hebben, dan kan.
Er zijn veel leuke abonnementsmogelijkheden. Maar mijn advies: begin met een standaardversie inclusief de 3 maanden gratis abonnementsbundel en kijk in de loop van die 3 maanden of de bundel bij je past, of dat je andere aanvullende programmagroepen zou willen hebben.

Voor wie liever zonder draadjes en bandjes werkt, maar wel vergelijkbare krachtige frequenties wil ontvangen is er sinds kort de Healy Coil. Deze Tesla technologie schuif je eenvoudig op je Healy. De Healy Coil kost 223,85 euro, incl btw.

Wie via mijn Healyteam een Healy bestelt, krijgt GRATIS toegang mijn online acedemie waarin ik mijn eigen Nederlandstalige kennis over de Healy heb gebundeld.

Meteen bestellen? Stuur een mail naar magic@timeforhealing.nl en mijn team helpt je verder.

Kijk HIER bij de veelgestelde vragen.

Ervaringen met het Healy apparaat lees je HIER.

Wil je weten hoe ik met de Healy in aanraking ben gekomen (en zoveel signalen kreeg die ik negeerde 😉 ), lees dan HIER.