Healy frequentietherapie

Healy immuunsysteem versterkende frequenties. Juist NU.
(In het filmpje Healy Resonance)

 

Alle cellen in je lichaam hebben energiefrequenties. Heb je je gestoten, hoofdpijn, bang of wat dan ook dan verandert de frequentie in je lichaam. Met frequentietherapie kan je je lichaam weer ‘resetten’.
Je bevestigt eenvoudig 2 draadjes op je lichaam met clips of klittenband en zet een op je klacht afgestemd frequentieprogramma aan.

Bioresonantie, maar dan voor thuisgebruik.

Kijk in dit filmpje wat Healy met mij doet. Wil je het zelf ook voelen, houd dan je handen naar het scherm.

 

Zo eenvoudig en zo gaaf!

De Healy is een apparaatje van maar 5×5 cm dat communiceert met een App op jouw Smartphone. In die App zijn wel 144.000 frequenties geladen.
Dus heb je pijn, zet het pijn-programma aan. De Healy communiceert met jouw lichaam en meet uit welke frequenties voor dat moment de beste zijn om voor jou te gebruiken. En die frequenties ontvang je dan ook.
Zo kan het zomaar zijn dat je in 20 minuten van die vervelende migraine of rugpijn af bent, waar je normaal gesproken meerdere dagen last van hebt en niet zonder paracetamol de dag door komt.

De Healy is een Duits product dat nog maar sinds kort op de markt is. Diverse programma’s van de Healy zijn medisch goedgekeurd (als je de Healy met elektrodes gebruikt). En daarnaast kent de Resonance versie van de Healy  nog een aantal programma’s zoals Bachbloesems, Alaska Remedies, I Ching etc waaraan geen medische werking mag worden ontleend omdat ze in het alternatieve circuit zitten. Wat niet wil zeggen dat ze niet werken.

In mijn omgeving wordt de Healy gebruikt door natuurgeneeskundig artsen, tandartsen, masseurs, antroposofisch arts, fysiotherapeuten, mensen die met dieren werken etc. En zelf ben ik ook therapeut.

Je kunt de Healy gebruiken voor je hele gezin, je huisdieren en je klanten.

De Healy is er in 4 versies, van uitgebreid tot mega uitgebreid. Ze heten Healy Gold, Healy Holistic Health, Healy Holistic Health Plus en Healy Resonance.
In het filmpje laat ik zien hoe het Healy Goldprogramma Zijn (Being) werkt. Dit programma zit op alle 4 de Healy versies.

 

Misschien vind je de Healy niet goedkoop. De Gold-versie, het basismodel kost 505,36 euro incl btw. Iemand zei mij: Reiki is gratis. Mijn eigen Reiki opleiding kostte net zo veel als een Healy Gold. Ik gebruik Healy en Reiki naast elkaar. Dagelijks.

De meest uitgebreide versie is de Healy Resonance. Voor 2538,97 euro incl btw kan je draadloos energiefrequenties versturen. Ook naar klanten op afstand! Voor mens én dier. Er zit een analysetool bij zodat je niet zelf hoeft te bedenken welk programma je nodig hebt. Dat is heel fijn want het is best lastig om te weten welke onderliggende redenen jouw klachten veroorzaken. Healy weet het wel. Bovendien kan je het verloop van een behandeltraject bijhouden. En je ontvangt extra programma’s zoals Bachbloesems, Alaska edelsteenremedies, Schüssler celzouten, Homeopathie, Aminozuren met treffende aanduidingen van jouw thema’s. En de mogelijkheid voor een aurascan!

Maar wat ook kan is beginnen met een model en later upgraden naar een meer uitgebreide versie. Zo kan je elke keer weer sparen voor de volgende versie. In één keer kopen scheelt je echter wel in de kosten. Dus als je het je kunt veroorloven is het gunstiger om direct voor de Resonance te gaan. Ervaring heeft geleerd dat vrijwel al mijn klanten óf direct ,óf met upgraden op een Resonance zijn uitgekomen. Binnen mijn Healyteam gaat het gezegde: ‘Uiteindelijk wil je toch een Resonance’ 😉

 


NB: de voedingsadapter moet je er los bijbestellen.

Denk je nu elektrische frequenties, dat is niet echt. Dat is geen Reiki of Healing. Maar nep. Dat waren in elk geval mijn eigen gedachten als Reikimaster en Trancehealer. Maar het is zo’n mooie combinatie. En hartstikke echt kan ik je zeggen!
De ene keer heal ik met mijn handen, de andere keer met de Healy en dan weer met alles tegelijk. Dan willen er ook nog wel eens boodschappen bij doorkomen of kleuren die de Healy-Healing nog meer diepgang geven.

 

Voor als je dat wil: koopt iemand op jouw aanbeveling zelf een Healy, dan ontvang jij hiervoor een vergoeding. Op deze manier kan je (een deel van) jouw kosten heel snel weer terugverdienen.

Zo wie zo is het de bedoeling dat je op doorverwijzing van iemand je Healy koopt. Ik zou het leuk vinden als ik je daarbij mag helpen.

In onderstaand overzicht zie je welke 4 Healy versies er zijn en welke programmagroepen je bij elke versie ontvangt. Stuur gerust een mailtje naar saskia@timeforhealing.nl als je vragen hebt. En wil je een Healy bestellen,  gebruik dan ook dit emailadres. Dan kan ik je uitleggen wat je nodig hebt naast je Healy en wat niet.

Nieuw: bij de Healy Gold ontvang je sinds kort ook het programma Chronische pijn (1 van de 8 programma’s uit de programmagroep pijn/psyche). Bij de andere 3 Healy versies ontvang je de hele programmagroep pijn/psyche al standaard.

Let op: wil je GRATIS toegang tot handleidingen en video’s hoe je met je Healy kunt werken en een partnerlink om eventueel zelf Healy’s te verkopen? Word dan Healy World Member. Tevens heb ik mijn eigen Nederlandstalige kennis gebundeld en die ontvang je ook. 

Meteen bestellen?

Ik bestel mijn Healy nu

Schrijf  je eerst in als Member (ID en bankrekening kan je blanco laten). Ga dan naar Shop en doe je bestelling.
Bestel gelijk een voedingsadapter (=stekker) mee. Reken bij voorkeur af met Visa of PayPal. Dat gaat het snelste. Ideal of Bancontact kan ook.

Kijk HIER bij de veelgestelde vragen.

Ervaringen met het Healy apparaat lees je HIER.

Wil je weten hoe ik met de Healy in aanraking ben gekomen (en zoveel signalen kreeg die ik negeerde 😉 ), lees dan HIER.