Healy frequentietherapie

 

Healy immuunsysteem versterkende frequenties. Juist NU.
(In het filmpje Healy Resonance)

 

Alle cellen in je lichaam hebben energiefrequenties. Heb je je gestoten, hoofdpijn, bang of wat dan ook dan verandert de frequentie in je lichaam. Met frequentietherapie kan je je lichaam weer ‘resetten’.
Je bevestigt eenvoudig 2 draadjes op je lichaam met clips of klittenband en zet een op je klacht afgestemd frequentieprogramma aan.

Bioresonantie, maar dan voor thuisgebruik.

Kijk in dit filmpje wat Healy met mij doet. Wil je het zelf ook voelen, houd dan je handen naar het scherm. 

 

Zo eenvoudig en zo gaaf!

De Healy is een apparaatje van maar 5×5 cm dat communiceert met een App op jouw Smartphone. In die App zijn wel 144.000 frequenties geladen.
Dus heb je pijn, zet het pijn-programma aan. De Healy communiceert met jouw lichaam en meet uit welke frequenties voor dat moment de beste zijn om voor jou te gebruiken. En die frequenties ontvang je dan ook.
Zo kan het zomaar zijn dat je in 20 minuten van die vervelende migraine of rugpijn af bent, waar je normaal gesproken meerdere dagen last van hebt en niet zonder paracetamol de dag door komt.

De Healy is een Duits product dat nog maar sinds kort op de markt is. Diverse programma’s van de Healy zijn medisch goedgekeurd (als je de Healy met elektrodes gebruikt). En daarnaast kent de Healy nog een aantal programma’s zoals Bachbloesems, Alaska Remedies, I Ching etc waaraan geen medische werking mag worden ontleend omdat ze in het alternatieve circuit zitten. Wat niet wil zeggen dat ze niet werken.

In mijn omgeving wordt de Healy gebruikt door natuurgeneeskundig artsen, tandartsen, masseurs, antroposofisch arts, fysiotherapeuten etc. En zelf ben ik ook therapeut.

Je kunt de Healy gebruiken voor je hele gezin, je huisdieren en je klanten.

De Healy is er in 4 versies, van uitgebreid tot mega uitgebreid. Ze heten Healy Gold, Healy Holistic Health, Healy Holistic Health Plus en Healy Resonance.
In het filmpje laat ik zien hoe het Healy Goldprogramma Zijn (Being) werkt. Dit programma zit op alle 4 de Healy versies.

 

Misschien vind je de Healy niet goedkoop. De Gold-versie, het basismodel kost 505,36 euro incl btw. Iemand zei mij: Reiki is gratis. Mijn eigen Reiki opleiding kostte net zo veel als een Healy Gold. Ik gebruik Healy en Reiki naast elkaar. Dagelijks.

De meest uitgebreide versie is de Healy Resonance. Voor 2538,97 euro incl btw kan je draadloos energiefrequenties versturen. Ook naar klanten op afstand! Er zit een analysetool bij zodat je het verloop van een behandeltraject bij kunt houden. En je ontvangt extra programma’s zoals Bachbloesems, Alaska edelsteenremedies, Schüssler celzouten, Homeopathie, Aminozuren. En de mogelijkheid voor een aurascan!

Maar wat ook kan is beginnen met een model en later upgraden naar een meer uitgebreide versie. Al kan ik me voorstellen dat je meteen voor de Resonance gaat. Ik wel in elk geval. Al die extra programma’s, die analyses en vooral dat draadloze. Geweldig!

 


NB: de voedingsadapter moet je er los bijbestellen.

 

Voor als je dat wil: koopt iemand op jouw aanbeveling zelf een Healy, dan ontvang jij hiervoor een beloning. Op deze manier kan je (een deel van) jouw kosten heel snel weer terugverdienen.

Zo wie zo is het de bedoeling dat je op doorverwijzing van iemand je Healy koopt. Ik zou het leuk vinden als ik die iemand voor jou mag zijn. 

Klik op een van de paarse knoppen om de 4 verschillende producten te bewonderen en te lezen over de verschillende programmagroepen. Wil je daarna een Healy bestellen, stuur me dan een mailtje saskia@timeforhealing.nl Dan kan ik je uitleggen wat je nodig hebt zodat je geen dingen dubbel bestelt. Want dat zou zonde zijn toch. 

Ik wil de verschillende Healy varianten zien         

Grote kans dat je nog vragen hebt.  Kijk HIER bij de veelgestelde vragen en/of kom vrijblijvend in de besloten Facebookgroep van Team Time for Healing. Geef bij de toelatingsvragen even aan dat je via Saskia Kenbeek komt 😉

Ervaringen met het Healy apparaat lees je HIER.

Wil je weten hoe ik met de Healy in aanraking ben gekomen (en zoveel signalen kreeg die ik negeerde 😉 ), lees dan HIER.