Energie

Hoeveel signalen heb je nodig voor je JA zegt

Posted On september 6, 2019 at 7:33 pm by / Reacties uitgeschakeld voor Hoeveel signalen heb je nodig voor je JA zegt

 

 

Hoeveel signalen heb je nodig voor je JA zegt. Oftewel hoe ik tot de aankoop van mijn Healy heb besloten.

Leuke titel Sas, maar Healy, zegt me niks. Gaat dit een verkooppraatje worden?
Een beetje wel, maar vooral gaat dit blog erover dat je zo veel signalen krijgt. Je hoeft alleen maar te kijken en luisteren. En niet zo eigenwijs zijn als ik was. Dus lees vooral tot het eind.

 

De Healy dus. Healy is een mini bioresonantie apparaatje voor persoonlijk gebruik. En voor je gezin. En vrienden. En klanten. En zelfs voor huisdieren. Het is nog niet zo lang op de markt dus bij veel mensen nog niet bekend.
Er zitten heel veel verschillende frequenties in de Healy die je lichaam helpen om zelf weer gezonde frequenties aan te nemen. Elke cel in je lichaam trilt op een bepaalde frequentie. Wordt je ziek, krijg je een ongeluk of ben je gestresst dan verandert die frequentie. Of misschien is het zelfs omgekeerd: verandert je frequentie en daardoor wordt je ziek. Ik weet zo even niet hoe het met de Kip en het Ei zit.

Wat ik wel weet: eind augustus werd ik ziek. Geestelijk overbelast. Het blijft een struggle mijn enorme enthousiasme, creatieve brainwaves, onstuitbare drang om iets neer te willen zetten, perfectionisme in combinatie met angst het niet goed te doen. Die angst drijft mij naar harder en harder gaan. Totdat het over en uit is.

Een lieve kennis bood aan mij met haar Healy Resonance op afstand te behandelen. De Bachbloesemremedies die de Healy voor mij had uitgezocht waren qua thema spot on. Zo ook de Schüssler celzouten, de Alaska Edelsteen remedies en de I Ching.
Ik vond het erg leuk en interessant dat de Healy ook dit soort frequenties kan versturen. Op afstand. Energie kent geen ruimte en tijd. Ook ontving ik frequenties uit het programma Job, namelijk die van Burnout en uitputting.

Eigenlijk al na die eerste keer dat ik de energiefrequenties van de Healy ontving voelde ik dat ik ook een Healy wilde. Maar belastingtechnisch zou het volgende kwartaal beter uitkomen. Nog ruim een maand wachten dus.

Ik was aan het opknappen maar toen sloeg een stevige verkoudheid met griepverschijnselen toe. Opnieuw bracht haar Healy verlichting. Dit keer met Homeopatische frequenties die ook weer heel herkenbaar waren.
Bij de Healy Resonance krijg je namelijk een rapport van de 5 frequenties die de Healy voor jou heeft uitgezocht, voorzien van relevantiescore en toelichting waarvoor de frequentie is.

Vervolgens viel mijn zoon met zijn fiets. Zware knie en enkelblessure waardoor hij op krukken loopt en ik hem dagelijks naar en van school moet brengen met de auto. Mijn kennis bood weer de Healy aan, maar hij wilde geen energie door de lucht van een vreemde mevrouw ontvangen.

Tja, en toen viel mijn dochter op haar knie. En ook zij kon nauwelijks lopen.  En weer mochten we Healyfrequenties ontvangen. Die weer zo herkenbaar waren.

Dit alles binnen een week tijd. Dus het was wel raak in huize Kenbeek.

Tussendoor heb ik mijn kennis werkelijk alles gevraagd wat er gevraagd kan worden over de Healy. Ze zal gek van me zijn geworden haha. Voordeel is dat ik nu al die vragen in een FAQ document op mijn website heb gezet. Je vindt de veelgestelde vragen HIER.

En ik maar wachten met kopen tot de volgende maand. Terwijl voor mijn ogen mijn kinderen en ikzelf NU de hulp van de Healy konden gebruiken. Dringend zelfs.

Ineens viel het kwartje. Ik was geld boven de gezondheid van mijn gezin aan het stellen. Mijn dochter had een paar minuutjes van de werking van Arnica frequenties mogen “proeven”, wat natuurlijk niet genoeg is om zo’n fikse wond ineens te laten genezen. En ik stond bij de drogist voor Arnica druppeltjes toen ik dacht: waar ben ik mee bezig? Ik wil dat ding, we hebben hem nodig, ik heb het geld dus GO!

Eind goed al goed denk je nu? Nou nee hoor. Mijn brein is zo creatief in het tegenhouden van dat wat echt goed voor mij is!
Ik had mijn zinnen vanaf dag 1 op de Healy Resonance gezet. Het model waarmee je op afstand en zonder draadjes kunt behandelen. En waarin die Bachbloesems en andere alternatieve frequenties zitten.
Maar op de valreep, in het laatste halfuur voor bestelling, bedacht ik dat ik een goedkoper model zou nemen.  En dan volgende maand alsnog een upgrade naar de Resonance zou nemen. Vanwege de omzetbelasting dus. Maar mijn browser werkte niet mee. Een tweede browser liep vast, en toen ik in een derde browser het goedkopere model aan het bestellen was voelde ik zó sterk dat ik toch de Resonance wilde, dat ik die dus uiteindelijk toch heb gekocht.

Mijn kennis zal wel opgelucht zijn dat ik nu mijn eigen Healy krijg. Wat heeft ze het druk met mij gehad.

 

Moraal van het verhaal: Let op de signalen om je heen. Laat ze niet zo duidelijk worden dat er groot letsel aan te pas moet komen voor je gaat doen wat je hart je ingeeft.
Laat je ego er niet tussen komen. Want ’s nachts toen mijn hersenen weer tot kalmte kwamen kreeg ik ineens een inzicht over dat uitstellen van kopen i.v.m. de btw die ik in het 4e kwartaal wilde laten vallen. Mijn redenatie klopte helemaal niet! Tijdens het afrekenen werd de btw al van de rekening afgetrokken (omdat ik ondernemer ben). Dus ik heb helemaal geen btw betaald. En hoef die dus ook helemaal niet van de belasting af te trekken! Wat een mindf*ck heb ik ontmanteld!

Ik ben zelf gelukkig over de ergste verkoudheid heen. Maar ik heb mijn zoon helaas aangestoken. Naast zijn krukken loopt hij nu ook met een zakdoek.

Wil je meer weten over de Healy, lees dan op mijn website over Healy frequentietherapie.

 

Ik hoop binnenkort mijn ervaringen op mijn website te kunnen delen. Een beetje meer focus, slaap, ontspanning en natuurlijk iets voor die knieën van mijn kinderen is toch wel heel erg fijn.