Welke orakelkaart geeft jouw thema voor 2019 aan?

 

Hoe wil je dat 2019 er voor jou uit gaat zien? Op het gebied van gezondheid. In je relaties. Geld. Werk(zaamheden). Orakelkaarten kunnen je helpen om een thema voor 2019 aan te geven. Ben je benieuwd naar jouw thema?

Welke kaart trekt jouw aandacht als thema voor 2019? Neem de kaart die als allereerste in je op komt. Dus nog voordat je ego andere keuzes wil gaan maken. Klik op de kaart van jouw keuze om de kaart “om te draaien”. Nadat je je email en voornaam hebt ingevuld en het hokje hebt aangevinkt, verschijnt er een nieuw scherm. Klik op de onderstreepte tekst en je ziet jouw thema voor 2019.

   

 

Als je de kaart hebt omgedraaid, dan zie je daar jouw thema voor 2019. Kijk eerst alleen naar de afbeelding en lees de tekst nog niet, voor zover dat lukt. Wat komt er in je op?  Trekt iets in het plaatje jouw aandacht? Lees dan pas de tekst. Je hoeft de tekst niet letterlijk te nemen. Als je iets anders ziet of voelt dan wat de tekst aangeeft, weet dan dat wat jij ziet of voelt klopt.

Herken je je in de kaart? Soms valt het kwartje niet meteen, maar kom je een paar dagen later een situatie tegen waarin ineens wel de boodschap van de kaart past.

Vaak weet je wel dat je dat wat op de kaart staan eigenlijk vaker zou mogen doen. Zie de boodschap op de kaart dan als een liefdevolle herinnering. Ik wens je veel inzichten. De kaarten zijn uit mijn favoriete kaartenset Levensdoel orakelkaarten van Doreen Virtue.

 

Is jouw levensdoel voor 2019 een eigen praktijk?

Heb je door de kaarten het gevoel gekregen dat 2019 jouw jaar is om je eigen praktijk te starten of uit te bouwen? Of wil je geen ondernemer worden maar wel een eigen website en blogs?

Start dan op 21 januari met het online programma Bouw je spirituele online business.

In 4 maanden staat jouw praktijk. Je bouwt zelf je website, zakelijke Facebookpagina, Instagram, leert alles over emails, weggevers, Facebookadvertenties, tot en met automatisch betalingen ontvangen met Ideal.

En….. Mindset en healing maakt deel uit van het programma. Omdat je business bouwen veel meer is dan het inhoudelijke werk. Zichtbaar zijn, voor je waarde gaan staan en andere onderwerpen waarbij jij belemmeringen kunt voelen, krijgen volop aandacht.

Alle 48 lessen staan in een online leeromgeving. Mijn dagelijkse begeleiding vindt plaats in de besloten Facebookgroep. Een kleine groep, zodat ik maximaal persoonlijke aandacht kan geven.
Ik zet jou in je kracht. Dat is mijn kracht.

Als je op de button klikt, lees je álles over Bouw je spirituele online business. 

Vertel me alles over Bouw je spirituele online business

Speciaal voor de feestdagen krijg je 200 euro korting. En je ontvangt een kei gave inwijding in de energie van edelstenen. Waaronder de energie van de Vuur opaal, die je creativiteit, intuïtie, manifestatie en flow een boost geeft. Dat zal het opzetten of uitbouwen van je praktijk zeker gaan helpen! Vuur opaal is een kostbaar steentje. Maar jij krijgt hem, samen met 18 andere stenen in energetische vorm helemaal gratis van mij.

Let op: de korting geldt tot en met 31 december 2018.

Wil je je aanmelden, of heb je nog vragen of dit programma wel voor jou is, bijvoorbeeld omdat je geen business ambieert, mail me dan: saskia@timeforhealing.nl